utorak, 27.07.2010.

REZIME

Još manje od 36 sati do leta. I opet mi je žao što pripreme za put nisam popratila pravovremeno, sada bi bilo previše napisati sve. Sada kada gledam, kao da je od početka bilo predodređeno da sve krene nekako pomalo naopako. Baš zato imam osjećaj da od onog trenutka kada sjednem u avion će sve biti odlično.

Ne znam više gdje se rodila ideja o tom putu i svadbi u Americi. Na pijankama smo mi curke kukale da kako su te svadbe i popratne dogodovštine jedan mučni umjesto blaženi događaj i tu je krenula zezancija kako ćemo mi to u Las Vegasu. Neko vrijeme se to povlačilo preko naših usana dok nekako nije krenulo u realizaciju. Nisu baš svi bili za, ali Danchi i ja smo se eto s našim debljim polovicama odvažili na taj poduhvat.

Moja prvotna ideja bila je otići u Las Vegas, oženit se na komandnom mostu U.S.S. Enterprisea by Elvis i krenuti transamerica from east to west, iliti od Las Vegasa do New Yorka drito ravno po selendrama. Iz ove rečenice na kraju su ostali Elvis i New York, ajde de :) Kompromisom i pregovaranjima došli smo do današnje rute (vidi se u pretprethodnom postu). Nekako sukladno tom kompromisu, imam osjećaj da je i svaki daljnji pokušaj realiziranja nečega završio hrpom kompromisa. A sve je kulminiralo zadnjih par dana kada smo 1.) od mnogih željenih ideja za vjenčanje uspjeli na kraju ostvariti tek jednu, dvije; 2.) vizu dobila s mogućnošću samo jednog ulaska što znači da ne mogu na Kanadsku stranu (prvotno sam htjela i hotel u Kanadi rezervirat jer mi je bila fora da evo jednu noć spavamo i u Kanadi); 3.) moje prvo naručivanje robe (THE haljine) preko interneta nije slavno završilo jer sam samo gledala sliku koja me tako zaslijepila da nisam doživjela sitna slova koja sam čak i pročitala 4.) naručila sam u Ghetaldusu sunčane naočale s dioptrijom da ne oslijepim od sunca tamo u pustinji, ali sam saznala da vrlo moguće neće biti gotove ('oni će se potruditi' je zadnja vijest) jer im je staklo krivo isporučeno u dućan umjesto u radionu pa je tamo stajalo; 5.) njegove hlače isto imaju neki totalno debilni zajeb koji nismo skužili u dućanu... ma i ko bi se svega sjetio.

Nije bitno. Super je da ako te iste stvari gledam iz drugog ugla, mogu i skroz drukčije zvučati. Recimo: 1.) ženimo se u Las Vegasu by Elvis u nekom skroz fora prostoru, to ovdje sigurno ne bi mogli!; 2.) dobila sam vizu. mogla sam nakon miljona potrošenih novaca je i ne dobit; 3.) našla sam super genijalnu haljinu koja tako savršeno pristaje u prostor u kojem ćemo se ženiti da je to divno. nemrem vjerovat da sam našla tak super haljinu (minus minor details); 4.) mogla sam se za naočale sjetiti i dva mjeseca prije pa bi valjda onda uspjele doći do danas, nakon svih odgađanja i ostalih prepreka :) ; 5.) baš će on biti herzlich u oblikici koju si je izabrao

I u tom svjetlu od sada pa nadalje! :))

- 21:41 -

ajde de (0) - ne printaj! čuvaj šume. - \u0x23

utorak, 13.07.2010.

Anketa!

Koju haljinu???

1.

2.

3.


U ovaj prostor???



Glasaj sad!

- 23:20 -

ajde de (4) - ne printaj! čuvaj šume. - \u0x23

subota, 03.07.2010.

Kimiko najavni single - One Way Lane

Najavni singl je napokon gotov. No ne i spot :) Ovaj video dole smo Z i ja u tih 4 i pol minute koliko traje pjesma nabacili tek tolko da na jutjubu ne bude statična slika :D Ustvari, da smo malo razradili i uvježbali, moglo je ispast i fora :) Al, ajd, ko će se time bakčat. Na nama je da radimo pjesme. Na drugima je da snimaju spotove za te pjesme. Pa ako netko osjeti poriv... :)))




ONE WAY LANE

You're driving in your car
On a road that never ends
You follow endless lanes
All go in your direction

The signs
Have no real meaning
They don't give information
They just tell you that you can't stop

You ran out of gas
But gotta keep movin' on
The road seems to collapse
And there's nothing you can hold on(to)

Still
You go straight ahead
You thought you had control
But it's all in hands of someone else

You're driving in your car
On a road that never ends
You fallow endless lanes
All go in your direction

The signs
Have no real meaning
They don't give information
They just tell you that you can not stop

No one wishes you well
Ever ever
No one wishes you well
Ever
They never stop to wish you well
Ever, ever
No one wishes you well
You never stop to wish me well

And you win the race at last place
No matter how well you raced
You're not allowed to try again
You came to the end of your lane
The workers must have gone on a break
Just an empty space lying there
Without a U-turn to bring you back
You feebly step on your brakes but
Endless hole just swallows you
(you had your chance)

- 18:12 -

ajde de (1) - ne printaj! čuvaj šume. - \u0x23

<< Prethodni mjesec | Sljedeći mjesec >>